Commerciële teksten

Een goede commerciële tekst overtuigt én verkoopt

LiekevanZuilekom_commercieelEen commerciële tekst of advertorial heeft maar één doel: de lezer aansporen tot actie. Actie om een bepaald product te kopen. Om ergens aan deel te nemen. Om gegevens achter te laten. Om geld te storten. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar in alle gevallen moet de lezer gekieteld worden.

Ben je op zoek naar een tekst die jouw doelgroep in beweging zet? Direct en ongegeneerd? Of juist subtiel en geraffineerd? De keuze is aan jou. Ik laat graag de vonk naar jouw doelgroep overspringen. Of het nu een tekst voor je website betreft of een tekst voor een folder, flyer, brochure of nieuwsbrief.

Hieronder vind je een aantal recente voorbeelden van folders, flyers en brochures, waarvoor ik de teksten heb geschreven:
Tandartsenfolder CoenenConcept
Wervingsfolder ImagineVoip

Wat anderen zeggen over mij:
“Lieke heeft de tekst voor mijn nieuwe yogafolder geschreven. Ze heeft hiervoor goede research gedaan en de tekst was zeer creatief opgezet. Ze was ook bijzonder snel! Zelfs op zondag had ik binnen twee uur mijn tekst geredigeerd retour. We hadden bovendien een snelle klik, wat prettig is voor een samenwerking. Ik kan Lieke dan ook van harte aanbevelen en ga zelf de volgende keer zeker weer gebruik maken van haar diensten.”
Sandra Lensink, vitaliteitscoach – www.leeflicht.nl