Nieuwbouw Perflexxion maakt verdere groei én uitgebreide dienstverlening mogelijk

Begin november zijn circa 20 medewerkers van Perflexxion verhuisd naar een nieuw en centraal kantoor aan de Morsestraat 4 in Berkel en Rodenrijs. De nieuwbouw sluit perfect aan bij de groeiambitie van het uitzendbureau: een landelijk vestigingsnetwerk van ten minste 15 landelijke vestigingen in 2025.

Tekst: Lieke van Zuilekom | Artikel geschreven voor Perflexxion (2020)

Perflexxion is opgericht in 2003. Drie jaar later werd een vestiging in Berkel en Rodenrijs betrokken, dat berekend was op groei. “Deze groei ging echter zo hard, dat we in 2008 al een extra verdieping moesten bouwen”, vertelt directeur Micha Oosthoek. “In 2011 werd het pand van een buurman betrokken. Met het clusteren van de vestiging Berkel en Rodenrijs en ons landelijke servicecenter, marketingcenter, recruitmentcenter en salescenter was de locatie echter opnieuw te klein. Uitbreiding was niet meer mogelijk. Daarom hebben we gezocht naar een nieuwe locatie waar alle centers effectief geclusterd kunnen worden én elkaar kunnen versterken. Gekozen is voor een nieuwbouwpand dat volledig conform onze ambitie is vormgegeven en ingericht.”

Trainingsruimte voor de Perflexxion Academy

De nieuwbouw is ontworpen door RoosRos Architecten. Aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V. verzorgde de bouw van het pand, dat twee verdiepingen telt. De begane grond biedt onderdak aan de vestiging Berkel en Rodenrijs, dat tevens de ontvangstbalie bemant. “Ook zijn hier meerdere spreekkamers voor kennismakingsgesprekken met kandidaten én opdrachtgevers ingericht”, vertelt Oosthoek. “Bijzonder trots zijn we op onze trainingsruimte, waar diverse praktische trainingen van de Perflexxion Academy worden verzorgd voor opdrachtgevers en (flexibele) arbeidskrachten. Van ‘Het belang van feedback’ en ‘Gesprekstechnieken’ t/m ‘Verzuimpreventie’ en ‘Discriminatiepreventie’. “Tijdens een ‘5S training’ leren deelnemers hoe zij de kwaliteit van hun werkprocessen kunnen verbeteren, terwijl bij de training ‘STARR-methode’ het stellen van de juiste gedragsvragen tijdens selectiegesprekken centraal staat. Tot slot verzorgen we de training ‘Solliciteren kun je leren’, waarin scholieren en studenten zich zo goed mogelijk leren voorbereiden op een sollicitatiegesprek.”

Uitzendcafé voor eigen medewerkers, kandidaten én klanten

In de trainingsruimte is plaats voor > 40 personen. Een geluidsdichte schuifwand maakt flexibel gebruik van de ruimte mogelijk. “Naar wens kan de trainingsruimte gecombineerd worden met ons Uitzendcafé, waar regelmatig vergaderingen, lunches en borrels met en voor opdrachtgevers, kandidaten en eigen medewerkers georganiseerd worden. Ook kunnen bedrijven de trainingsruimte en het uitzendcafé reserveren voor eigen trainingen, netwerkontbijten, borrels en diners en profiteren van uitgebreide voorzieningen, een centrale ligging en gratis parkeergelegenheid.”

Tijdens de nieuwbouw is hoog ingezet op duurzaamheid. Het nieuwe kantoor van Perflexxion beschikt over een uitgebreid klimaatsysteem. Bovendien zijn zonnepanelen geïnstalleerd en is de constructie voorbereid op een mogelijke extra verdieping in de toekomst.

Over Perflexxion

Perflexxion biedt uitdagende vacatures binnen de AGF- en foodsector, tuinbouw, bloemenexport en industrie. Bovendien staat het uitzendbureau klanten bij met uitgebreid advies op het gebied van recruitment en wet- en regelgeving. Op dit moment beschikt Perflexxion over 7 vestigingen, in Barendrecht, Etten-Leur, Heemskerk, Waalwijk, Westland en Berkel en Rodenrijs (2). Kijk voor meer informatie op www.perflexxion.nl