Boeken

De meeste bedrijven weten inmiddels wel dat websites, folders en flyers van toegevoegde waarde kunnen zijn bij het verkopen van hun product of dienst. Maar wist je dat ook een boek hierbij kan helpen? In een boek heb je immers nog meer ruimte om je (potentiële) klant te informeren. Of om extra ondersteuning te bieden.

Dat erkent ook Kernarchitecten, voor wie ik in 2019 alle projectteksten voor een heus projectenboek schreef. Van het Designer Outlet Center in Roermond, de nieuwbouw van de appartementengebouwen New Orleans en Manhattan in Roermond en Loire Vallée Village in Tours (Frankrijk) tot en met de renovatie en uitbreiding van dierenartspraktijk Ell, de nieuwbouw van de energienul woningen van ’t Parcje in Roermond en de nieuwbouw voor Maatschappelijke Opvang Voorziening (MOVEOO) in Roermond. Een project waar ik best trots op ben!

In opdracht van Machiel Keet van Gere-geld heb ik in 2016 alle teksten van zijn boek ‘Ik heb niets met cijfers’ geredigeerd en spelfouten en stopwoordjes verwijderd. Het resultaat is een lekker leesbaar letterboek over cijfers, voor iedereen die absoluut niets met cijfers en ingewikkelde administraties heeft.

Machiel Keet schreef:
Iedere ondernemer is verplicht om een administratie bij te houden. Hierover zijn veel vakinhoudelijke boeken te vinden; echter wordt hierin geen aandacht besteed aan de organisatie van je administratie. Met dit boek tracht ik dit gat te dichten. Het boek zorgt ervoor dat je de basis van je administratie begrijpt, zodat niemand je meer iets kan wijsmaken. En wie weet, ga je cijfers nog wel leuk vinden!

In 2014 heb ik een boek geschreven met Riny Rutjens, oud-wereldkampioen mennen, getiteld ‘Met gevoel mennen’.
3D_boek_Riny_promo_LRDe mensport is een sport van fijne nuances. Het contact tussen de paardenmond, het bit en de hand van de menner staat aan de basis van ons mennen. Hoe beter de harmonie tussen menner en paard, des te fijner en mooier je je paard kunt laten lopen. Om dat fijne contact te verkrijgen, moet je basis in orde zijn. Maar hoe zorg je hiervoor?
Het is belangrijk dat je een paard zoekt dat bij jouw niveau past. En dat je rijdt met een passende koets en een passend tuig. Je moet weten hoe je je paard correct inspant. Hoe je jullie training moet opbouwen. En wanneer en in welke mate je welke hulpen moet gebruiken.
De afgelopen 25 jaar heeft Riny Rutjens veel ervaring opgedaan in de mensport. Hij heeft niet alleen nationaal en internationaal grote wedstrijden gereden, maar ook ervaring opgedaan bij collega’s, menners begeleid naar de (top)sport en vele paarden opgeleid. Zijn kennis en kunde deelt hij in Met Gevoel Mennen.
Het boekje focust niet alleen op jullie training, maar ook op alle management daaromheen. Zodat jij en je span kunnen schitteren, op welk niveau dan ook.

Heb jij ook plannen om een boek te maken, maar weet je niet waar te beginnen? Of hoe je je teksten aantrekkelijker kunt maken voor je lezers? Ik ben je graag van dienst!