Diensten

Ieder bedrijf erkent inmiddels wel het belang van goede, foutloze en ‘prikkelende’ teksten, op de bedrijfswebsite, in nieuwsbrieven, folders en flyers en in eventuele artikelen in vak- en publieksbladen. Niet verwonderlijk, want begrippen als ‘contentmarketing’ en ‘storytelling’ krijgen vandaag de dag veel aandacht. Om deze teksten te schrijven echter, is niet eenvoudig. Zeker niet wanneer een marketing- of communicatieafdeling binnen het bedrijf ontbreekt of wanneer deze afdeling de focus elders heeft liggen. Een freelance tekstschrijver biedt in zo’n geval uitkomst.

Je kunt mij inschakelen voor allerhande tekstproducties, of het nu langlopende trajecten of eenmalige teksten betreft, voor magazines, brochures, nieuwsbrieven, websites, folders of flyers.

Ik heb ruim ervaring in het schrijven van:

Heb je zelf al een tekst geschreven, maar ben je niet tevreden over het resultaat? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik redigeer graag al jouw teksten tot lekker leesbare en foutloze artikelen, passend bij de doelgroep. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan via info@liekevanzuilekom.nl of 06 55 17 28 75.