BUVA InDoor Service: één contactpersoon en één leverancier voor de complete binnendeur(techniek)

In Nederland wordt steeds meer binnenstedelijk gebouwd. Hoge appartementencomplexen schieten als paddenstoelen uit de grond, wat vraagt om specifieke kennis van de aannemer en een gedegen bouwaanpak/-coördinatie. Bepaald geen sinecure, weet Rien Wisse, algemeen directeur van BUVA. “Aannemerspartijen kampen anno 2019 met een flink tekort aan (geschoold) personeel. Bovendien staan doorlooptijden onder druk, waardoor zij de selectie, levering en montage van producten steeds vaker uitbesteden aan specialisten. BUVA InDoor Service speelt hier optimaal op in.”

Tekst: Lieke van Zuilekom | Persbericht in opdracht van BUVA (2019)

BUVA InDoor Service is een nieuwe onderneming, geïnitieerd door BUVA, dat het selecteren, inmeten, leveren, monteren en afhangen van binnendeuren in algemene ruimtes volledig uit handen neemt. Van de centrale toegangsdeuren en bergingsdeuren tot en met de deuren richting trappenhallen, liften en galerijen. Inclusief de deurdrangers, deurautomaten, (elektronische) sloten, beslag en scharnieren en volledig conform de normen. Onder andere ten aanzien van nood- en anti-paniekdeuren.

“De afgelopen jaren hebben we op dit vlak samengewerkt met diverse BUVA-partnerbedrijven”, vertelt Rien Wisse. “Dit was een dusdanig succes, dat we hebben besloten om de dienstverlening – op brede schaal – nu volledig in eigen beheer uit te voeren. Met BUVA InDoor Service zijn aannemers verzekerd van één contactpersoon en één leverancier voor de complete binnendeur(techniek). Communicatieruis is niet meer aan de orde. Alle binnendeuren worden door ons ingekocht bij gerenommeerde binnendeurfabrieken en kant-en-klaar en just-in-time op het project aangeleverd. Voor het inmeten, monteren en afhangen werken wij samen met geselecteerde montagepartijen. Daarbij onderhouden we nauw contact met alle relevante nevenaannemers, waarmee een optimale uitvoering én opleverkwaliteit worden geborgd.” De eerste projecten zijn inmiddels gestart.